EU obecně

Odpovědět
senil
Redaktor
Příspěvky: 127
Registrován: 20 pro 2017, 08:10

Re: Obecná témata z EU

Příspěvek od senil » 03 kvě 2018, 08:44

Samozřejmě ideální by bylo všechny dotace zrušit. Jsou pouze zdrojem korupce. nejlepší, pokud by to bylo možné pro ČR by byl opt-out z dotací. To znamená nic nedávat ani nic nebrát z rozpočtu EU. To se ale nikdy nestane. A tak budou dotace nadále křivit naši ekonomiku.

http://www.epshark.cz/clanek/584/jed-pr ... y-a-dotace

homer
Sponzor fóra
Příspěvky: 9846
Registrován: 07 úno 2017, 21:47

Re: Obecná témata z EU

Příspěvek od homer » 04 kvě 2018, 08:25

Tento měsíc vyšla nová zpráva vlámského mírového institutu nazvaná „Firearms acquisition by terrorists in Europe„, kterou sponzoroval Mezinárodní bezpečnostní fond Evropské unie, a také nová zpráva ženevského Small Amrs Survey „FROM LEGAL TO LETHAL: Converted Firearms in Europe„, kterou sponzorovaly francouzské a německé ministerstvo spravedlnosti. Obě instituce jsou zaměřeny výrazně proti legálnímu držení zbraní civilisty, a proto studium jejich zpráv není důležité jen z bezpečnostního hlediska, ale také co do přípravy na příští tahy Evropské komise.
Zpráva SATFE identifikuje několik údajných děr v existující evropské legislativě, které usnadňují pronikání zbraní na nelegální trh. V jejich důsledku zpráva doporučuje, aby došlo k další novelizaci zbraňové směrnice, a to konkrétně následujícím způsobem:
zahrnout flobertky do rámce zbraňové směrnice (povinnost držet zbrojní průkaz),
zahrnout historické, akustické a signální zbraně do kategorie C,
co nejrychleji přijmout prováděcí předpis k článku 10a směrnice – technická specifikace pro akustické a signální zbraně vyráběné nebo importované do EU s cílem zamezit jejich možnosti konverze na ostré zbraně,
akustické a signální zbraně neodpovídající takto nastavenému výrobnímu provedení přeřadit do kategorie B,
po vzoru Francie omezit maximální možný počet nábojů, které si může držitel zbrojního průkazu legálně pořídit v určitém časovém období (Francie – 1.000 nábojů za rok),
důsledně sledovat národní implementaci zákazové směrnice, například co se týče dohledu a vynucování bezpečného uložení zbraní,
zavedení zbraňových amnestií.
http://zbrojnice.com/2018/05/04/nelegal ... tfe-a-sas/

Uživatelský avatar
petrp
Šéfredaktor
Příspěvky: 16227
Registrován: 31 led 2017, 18:04

Re: Obecná témata z EU

Příspěvek od petrp » 06 kvě 2018, 11:07

Trevír slaví Marxovo jubileum. V čele s obří sochou darovanou z Číny
Karel Marx je pro jedny člověkem, který připravil cestu těm nejhorším diktaturám, pro druhé jde hlavně o nejvýznamnějšího kritika kapitalismu. Jak jeho osobnost i dvě stovky let od narození rozděluje svět, ukazuje jeho rodný Trevír. Město v souvislosti s výročím v sobotu zahájí velkou výstavu o Marxově životě a odhalí nadživotní sochu darovanou z Číny. Výročí však do Trevíru přilákalo i protestní akce.

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/2 ... nou-z-ciny

Držme se pevně hodnot Západu - tedy marxismu a sebedestrukce
Soudruh alkoholik Juncker už bez jakýchkoliv zábran a studu ukázal, kdo vede EU. Odhalením Marxova pomníku a svým projevem ukázal, že je ortodoxním marxistou. A zdá se, že marxismem je prolezlé celé vedení EU.

https://hlinka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=661631

Karel Marx a jeho výroky o Češích a Slovanech
Včera uplynulo přesně 200 let od narození významného politického myslitele a filozofa 19.století Karla Marxe. U příležitosti oslav tohoto výročí byla v jeho rodišti, v německém Trevíru odhalena nadživotní Marxova socha a zazněla i slova, jejichž autorem paradoxně nebyl, jak by se dalo očekávat ani komunista, ba ani sociální demokrat, ale politik který vychází z křesťanské pravostředové tradice, předseda evropské komise J.C.Juncker.

„Karla Marxe je třeba chápat v kontextu jeho doby. Za to, že jeho pozdější následovníci použili hodnoty, které formuloval, a slova, která k popisu těchto hodnot nalezl, jako zbraně proti jiným, nelze povolávat k zodpovědnosti Karla Marxe“

O Slovanech se Marx vyjádřil způsobem, který by snad mohl dojít srovnání jen v pozdějších vyjádřeních vůdců Třetí říše:
"Všeobecná válka rozdrtí slovanské spojenectví a zcela vyhladí tyto národy, že i jejich samotná jména budou zapomenuta... Vyhladí nejen reakční třídy a dynastie, ale zničí také tyto naprosto reakční rasy... a to bude skutečným krokem v před." „Pro Evropu existuje pouze jediná alternativa. Buď asijský barbarismus z Moskvy exploduje kolem Evropy jako lavina, nebo musíme obnovit Polsko, postavit dvacet milionů hrdinů mezi nás a Asii a získat tak čas pro uskutečnění evropské sociální obrody.“

O Češích se vyjadřoval v podobném duchu jako o „reakční verbeži“, která klade odpor k příchodu pokroku a socialismu. Ve svém díle se mnohokrát vyjádřil i k osobě našeho nejslavnějšího krále Karla IV: Je slovansko-francouzsko-italsky vychytralý; falešný, záludný, diplomat a lotr, zbabělý, německo-pedanticko-kněžourský jezuita; hledí si jen toho, jak by rozšířil na účet říše své dědič­né země a rodinné statky a naplnil si mě­šec“ „ničema z Čech“, „propůjčovatel zástav“ a „kašpar“. Při hodnocení Karla si Marx ulevil až ve chvíli, kdy došel do roku 1378, kdy píše „v tom roce konečně zdechl“.

https://bajnar.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=661633
Propaganda z lidí idioty nedělá, propaganda je na idioty cílená. G. B. Shaw
Smrt neničí, činí jen neviditelným. indické přísloví
Hora ruit, respice finem...

QVAK
Redaktor - závislák :-)
Příspěvky: 11612
Registrován: 07 úno 2017, 16:20

Re: Obecná témata z EU

Příspěvek od QVAK » 09 kvě 2018, 12:33

Nigerijští migranti žalují ve Štrasburku Itálii, že je vrací do Libye

Nigerijští migranti, kteří loni překonali nebezpečnou cestu přes Středozemní moře do Itálie, zažalovali italský stát za údajné porušování jejich práv tím, že Řím podporoval úsilí libyjských úřadů o jejich vrácení do severní Afriky. Žalobu podalo minulý týden 17 osob u Evropského soudu pro lidská práva ve Štrasburku, informovala právní zástupkyně žalobců Violeta Morenová-Laxová, která zastupuje i právně humanitární síť Global Legal Action Network.
Migranti tvrdí, že Itálie porušuje několik článků Evropské úmluvy o lidských právech, včetně toho, že lidé nesmějí být vystavováni mučení, drženi v otroctví nebo ohroženi na životech. Žalobci tvrdí, že v Libyi se jim dostalo špatného zacházení nebo jim takové zacházení hrozí. Opírají se přitom o konstatování OSN, lidskoprávních organizací i tajných služeb, že uprchlíci těmto podmínkám v Libyi čelí.
http://www.ceska-justice.cz/2018/05/nig ... aci-libye/

QVAK
Redaktor - závislák :-)
Příspěvky: 11612
Registrován: 07 úno 2017, 16:20

Re: Obecná témata z EU

Příspěvek od QVAK » 14 kvě 2018, 12:35

Hlasování, o kterém se mlčí: Migranti podle instrukcí OSN. Podepíše za nás EU? Hrozí kličky, které obejdou naše orgány

Evropský parlament podpořil návrh evropského komisaře pro migraci Dimitrise Avramopoulose, aby EU podepsala úmluvy OSN, které mají zcela otevřít hranice států pro migranty a uprchlíky. Z dokumentu navrženého Úřadem vysokého komisaře OSN pro uprchlíky (UNHCR) a známého jako Globální kompakt o migraci, vznikly během diplomatických jednání dva návrhy mezinárodních úmluv. Návrh Globálního paktu o bezpečné, řízené a legální migraci a návrh Globálního paktu o uprchlících. Oba texty mají být hotové do konce července. „Pak v Evropské radě a v Radách ministrů EU vypukne boj o to, jestli budou muset všechny členské státy EU povinně zcela otevřít hranice migrantům,“ upozorňuje v analýze obou dokumentů ekonom a publicista Martin Kunštek. K podpisu mají být smlouvy předloženy členským státům OSN na Valném shromáždění OSN v září 2018.
Za naprostého nezájmu médií hlavního proudu posunul 18. dubna 2018 Evropský parlament (EP) do finále jednání o dvou mezinárodních smlouvách, které mají hranice EU a hranice jejích členských států zbavit všech překážek proti volnému příchodu migrantů ze třetích zemích. Na návrh evropského komisaře pro migraci, vnitřní věci a občanství Dimitrise Avramopoulose schválil usnesení, kterým vyslovil podporu záměru sjednání Globálního paktu o bezpečné, řízené a legální migraci a Globálního paktu o uprchlících. Evropská komise tímto krokem získala polovinu mandátu, který by ji oprávnil k podpisu obou smluv jménem celé EU. Druhou polovinu zatím drží v rukou národní ministři členských států EU. Bez jejich souhlasu Komise oba dokumenty podepsat nemůže. V tom případě by rozhodnutí o podpisu a ratifikaci obou proimigračních smluv zůstalo záležitostí každé jednotlivé národní vlády.
https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/ ... any-535824

QVAK
Redaktor - závislák :-)
Příspěvky: 11612
Registrován: 07 úno 2017, 16:20

Re: Obecná témata z EU

Příspěvek od QVAK » 18 kvě 2018, 14:24

Web soudruha J. Jandy nás stále vede do liberální Normalizace

Doporučení týdne: Státy EU by měly vytvořit seznamy extremistických organizací

http://www.evropskehodnoty.cz/doporucen ... rganizaci/

QVAK
Redaktor - závislák :-)
Příspěvky: 11612
Registrován: 07 úno 2017, 16:20

Re: Obecná témata z EU

Příspěvek od QVAK » 19 kvě 2018, 20:55

Z Deutsche Bundesbank do čela ECB? Jsem připraven, vzkázal Weidmann

Šéf německé centrální banky Deutsche Bundesbank Jens Weidmann signalizoval, že je na podzim příštího roku připraven vystřídat Maria Draghiho v čele Evropské centrální banky (ECB). Weidmann, který patří mezi kritiky mimořádně uvolněné měnové politiky v eurozóně, je podle agentury Reuters nejčastěji zmiňovaným kandidátem na příštího šéfa ECB.
V současnosti je Weidmann členem Rady guvernérů ECB. „Domnívám se, že každý člen Rady guvernérů ECB by měl mít vůli podílet se na měnové politice také v jiné roli,“ odpověděl v rozhovoru s německou mediální skupinou Funke a francouzským listem Ouest-France na otázku, zda je připraven postavit se do čela ECB.
https://echo24.cz/a/SFeGT/z-deutsche-bu ... l-weidmann

Uživatelský avatar
petrp
Šéfredaktor
Příspěvky: 16227
Registrován: 31 led 2017, 18:04

Re: Obecná témata z EU

Příspěvek od petrp » 21 kvě 2018, 17:29

Brusel má problém: Nová italská vláda licituje s příklonem k Rusku a opuštěním eura
Nová italská vláda tvořena Ligou severu a Hnutím Pěti hvězd nutí Brusel k dlouho urgentní sebereflexi. Ve svém programu se netají příklonem k Rusku a normalizací vztahů s ním, a to včetně vojenské spolupráce coby s potenciálním partnerem NATO. Zakomplexovaná a bezhlavá denigrace Ruska britskými a některými západoevropskými pošuky je tak na mělčině. To však není zdaleka všechno. V programu chce dále umožnit referendum o vystoupení Itálie z eurozóny a návrat k Maastrichským principům. A z krize chce nová italská vláda vyvést zemi ještě většími investicemi a ještě větším zadlužením. Daně mají být sníženy, stejně tak věk odchodu do důchodu, polovinu podpory v nezaměstnanosti ať hradí EU. Revidována má být rovněž marodná imigrační politika EU, která byla od samého začátku chytnuta za špatný konec. Pro začátek má být z Itálie zapuzeno půl milionu ilegálních imigrantů. A muslimští imámové mají být důsledně podchyceni.

https://www.eurabia.cz/Articles/32275-b ... -eura.aspx
Propaganda z lidí idioty nedělá, propaganda je na idioty cílená. G. B. Shaw
Smrt neničí, činí jen neviditelným. indické přísloví
Hora ruit, respice finem...

Uživatelský avatar
Svarboj
Senior redaktor
Příspěvky: 3860
Registrován: 24 úno 2017, 17:09

Re: Obecná témata z EU

Příspěvek od Svarboj » 21 kvě 2018, 22:12

EU má balíček jak bojovat proti americkým sankcím

Evropská unie připravila balíček, který má evropským firmám pomoci bojovat proti americkým sankcím proti Íránu.

http://casopisargument.cz/2018/05/20/eu ... m-sankcim/
Quae volumus, credimus libenter. – „Co si přejeme, tomu ochotně věříme.“

senil
Redaktor
Příspěvky: 127
Registrován: 20 pro 2017, 08:10

Re: Obecná témata z EU

Příspěvek od senil » 22 kvě 2018, 12:02

QVAK píše:
18 kvě 2018, 14:24
Web soudruha J. Jandy nás stále vede do liberální Normalizace

Doporučení týdne: Státy EU by měly vytvořit seznamy extremistických organizací

http://www.evropskehodnoty.cz/doporucen ... rganizaci/
Ve skutečnosti jsou siřitelé desinformací a nenávisti tihle lidé. A často jsou dokonce financovaní ze zahraničí, zahraničními vládami nebo korporacemi a atakují naprosto nezávislé weby. Oni jsou hybridní hrozbou a nebezpečím.

http://www.epshark.cz/clanek/216/hybrid ... liberalove

QVAK
Redaktor - závislák :-)
Příspěvky: 11612
Registrován: 07 úno 2017, 16:20

Re: Obecná témata z EU

Příspěvek od QVAK » 24 kvě 2018, 09:39

Zabíjíte dolar! Noviny Rothschildů prosí Trumpa, aby toho nechal

Londýnský list zdůrazňuje, že v době Trumpa začali ostatní USA vnímat jako stále méně spolehlivého partnera v obchodních, vojenských a dalších dohodách, které poškodily mezinárodní důvěru ke Spojeným státům a vytvořily strach, že by Trump mohl použít dolar jako zbraň pro kontrolu jiných zemí. Z tohoto důvodu Čína, Rusko a dokonce i další země vytváří vlastní platební systémy a kanály, které mají za účel obcházet ekonomiku Spojených států.
Navíc americký novinář dodal, že němečtí ekonomové neočekávaně zjistili, že Německo nese nepřiměřeně velké škody na sankcích proti Rusku — 44 miliard dolarů nebo 40 % z celkových škod, zatímco USA nesou pouze 0,6 % z celkových ztrát. Jak je snadné odhadnout, tento objev bude mít vliv na další postoj Německa k americké zahraniční politice.
Bloomberg označil dva hlavní „horké body" globální sankční války. Systém SWIFT a projekt plynovodu Nord Stream 2. USA požadují, aby SWIFT, ve skutku evropská organizace, odebrala Írán ze systému svých mezinárodních plateb, a proto existuje riziko, že SWIFT sám o sobě bude podléhat americkým omezením. Otázka výstavby plynovodu Nord Stream 2, stejně jako situace kolem SWIFTu, je hlavním bolestivým bodem EU.
https://ac24.cz/-/zabijite-dolar-noviny ... direct=%2F

kenavf
Sponzor fóra
Příspěvky: 11145
Registrován: 07 úno 2017, 19:59

Re: Obecná témata z EU

Příspěvek od kenavf » 24 kvě 2018, 09:48

To zavádzanie nezávyslého platobného systému predsa začalo už za Obamy.O tom že sankcie proti Rusku zasahujú americké obchody len minimálne a dokonca obchodná výmena USA-Rusko mala vzrastať pričom výmena Nemecko-Rusko silno utrpela,to tu píšeme už roky.
On ten americký novinár si asi prečítal. AK.cz :jo:
Z nejakého dôvodu politika priťahuje sociopatov.
Edmund Burke: "Jediné čo potrebujú nečisté síly k svojmu víťazstvu je to, aby slušní ľudia neurobili nič."

PeterM
Sponzor fóra
Příspěvky: 1354
Registrován: 18 úno 2017, 11:17

Re: Obecná témata z EU

Příspěvek od PeterM » 24 kvě 2018, 12:38

Štvete nás, tak máte smůlu? Brusel nám chce výrazně utáhnout uzdu. Konkrétním návrhem.

Brusel navrhuje zavedení demokracie naruby. V rámci schvalování rozpočtu chce provést změnu Lisabonské smlouvy. Bez ratifikace národními parlamenty nebo referendem.
Evropská komise si chce v rámci víceletého fiskálního rámce, který je nyní projednáván v Radě uzurpovat pravomoc trestat členské státy zastavením dotací z fondů EU. Navrhuje nový způsob hlasování. Její rozhodnutí o uvalení sankcí má být platné, pokud je v Radě nezablokuje kvalifikovaná většina členských států. „Jde o cosi jako pokus o eurokratický puč, který odporuje primárnímu právu,“ upozorňuje ve své analýze ekonom a publicista Martin Kunštek. Jde o podobnou situaci, jako kdyby na národní úrovni poslanci v rámci schvalování státního rozpočtu měnili Ústavu.

Evropská komise předložila Radě a Evropskému parlamentu návrh víceletého fiskálního rámce na léta 2021 až 2027 (VFR). Kromě povinných položek, které tento dokument má obsahovat podle Smlouvy o fungování EU – jako jsou limity celkových výdajů, stropy na finanční závazky EU a zdroje financování evropského rozpočtu – v něm Komise pro sebe navrhuje zavedení nové pravomoci. Podle předloženého návrhu, který je nyní projednáván v Radě ministrů financí (ECOFIN), by Komise měla mít pravomoc členským státům pozastavit, omezit nebo úplně zakázat přístup k finančním prostředkům z rozpočtu EU. Tento nový druh trestu pro „neposlušné“ členské státy by měl být uplatněn v případě, pokud se členský stát odkloní od dodržování zásad právního státu. Podnět k uzurpaci nové pravomoci byl do návrhu rozpočtového rámce zapracován z podnětu Generálního ředitelství pro spravedlnost a spotřebitele, které je přímo podřízené české eurokomisařce pro spravedlnost, ochranu spotřebitelů a rovnost pohlaví Věře Jourové (navržena ANO 2011).
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... hem-537142
Co je tvrzeno bez důkazu, může být odmítnuto bez důkazu.

QVAK
Redaktor - závislák :-)
Příspěvky: 11612
Registrován: 07 úno 2017, 16:20

Re: Obecná témata z EU

Příspěvek od QVAK » 29 kvě 2018, 11:42

Tereza Spencerová: Když je situace zlá, začněte lhát, řekl Juncker. Ty lži míří ke třetí světové

Poslední rok je svým způsobem převratný v tom, že už to nejsou jen lži kryjící nějaké hanebnosti, ale které usilují rovnou o eskalaci napětí, na jehož konci by mohla být‚ třetí světová proti Rusku nebo Číně nebo oběma,“ uvažuje nad mezinárodní situací Tereza Spencerová. Konkrétně má na mysli rétoriku kolem kauzy Novičok, ale i poslední vyhlášení šéfa diplomacie USA Mikea Pompea, kterým tlačí Evropu k vypovězení dohody s Íránem.).

http://literarky.cz/politika/rozhovory/ ... eti-svtove

Uživatelský avatar
Svarboj
Senior redaktor
Příspěvky: 3860
Registrován: 24 úno 2017, 17:09

Re: Obecná témata z EU

Příspěvek od Svarboj » 29 kvě 2018, 15:03

Brusel má novou strategii pro Visegrád – rozděl a panuj

Evropská komise se snaží o to rozdělit země V4 a izolovat tak především Polsko a Maďarsko. Soustředí se tedy na využití nového rozpočtu EU ve vztahu ke Slovensku a Česku tak, aby zasela spory do seskupení.

http://casopisargument.cz/2018/05/29/br ... l-a-panuj/
Quae volumus, credimus libenter. – „Co si přejeme, tomu ochotně věříme.“

homer
Sponzor fóra
Příspěvky: 9846
Registrován: 07 úno 2017, 21:47

Re: Obecná témata z EU

Příspěvek od homer » 30 kvě 2018, 01:16

V pekle asi zacina mrznout .... :jo:
Nevnucujte zemím uprchlíky, když je nechtějí. Soros představil plán záchrany EU
„Členské státy by neměly být nuceny přijímat uprchlíky, pokud to nechtějí, a uprchlíci by neměli být nuceni usazovat se tam, kam nechtějí jít,” uvedl Soros k systému kvót, na jehož základě by musely unijní státy přijmout určitý počet běženců z uprchlických táborů v Itálii a Řecku.
Soros upozornil také na to, že geopolitické napětí a oslabení vztahů s Washingtonem může vést k dalšímu hospodářskému zpomalení Evropy. Investice do afrických států by tak mohly zmírnit některé ekonomické problémy a snížit obavy věřitelů.
Brusel by podle Sorose měl upustit i od projektu takzvané vícerychlostní Evropy a nahradit ho „Evropou více cest”. Členové unie by tak měli větší vliv na její politický a ekonomický směr.
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... ny-eu.html

IgorT
Redaktor - závislák :-)
Příspěvky: 7538
Registrován: 01 úno 2017, 10:55

Re: Obecná témata z EU

Příspěvek od IgorT » 30 kvě 2018, 07:13

Školská fotka v súlade so smernicou GPDR. :blbec:
33614880_1709349359162021_1931188506562920448_n.jpg
33614880_1709349359162021_1931188506562920448_n.jpg (37.62 KiB) Zobrazeno 7005 x

QVAK
Redaktor - závislák :-)
Příspěvky: 11612
Registrován: 07 úno 2017, 16:20

Re: Obecná témata z EU

Příspěvek od QVAK » 30 kvě 2018, 17:08

Evropský komisař, německý lídr CDU, Gunther Oettinger: Však trhy naučí Italy, jak mají správně hlasovat

Evropský komisař, německý lídr CDU, Gunther Oettinger, vyvolal bouři nevole, když v rozhovoru s korespondentem DwNewsStrasbourg na Twitteru prohlásil:
"Však trhy naučí Italy, jak mají správně hlasovat. Trhy a pesimistický výhled naučí Italy v nadcházejících volbách nehlasovat pro populistické strany. ... To se týká případného složení vlády. Já jen doufám, že se to objeví ve volební kampani a naznačí to, že nelze dát populistům na pravici ani na levici žádnou odpovědnost ve vládě."
Toto Oettingerovo vyjádření hluboké pobouření a donutilo prezidenta EK Junckera zaujmout jednoznačné stanovisko.
"Prezident Evropské komise Juncker byl informován o nešťastném prohlášení připisovaném komisaři Oettingerovi. Požádal mě, abych jednou pro vždy vyjádřil oficiální stanovisko komise. Jen sami Italové rozhodnou o budoucnosti jejich země a nikdo jiný," prohlásil mluvčí EK.
Obrázek
http://www.secoloditalia.it/2018/05/buf ... i-sovrani/
http://www.zvedavec.org/vezkratce/15403/

Uživatelský avatar
El Diablo
Senior redaktor
Příspěvky: 3948
Registrován: 07 úno 2017, 18:56

Re: Obecná témata z EU

Příspěvek od El Diablo » 04 čer 2018, 18:32

Březí kráva ilegálně vkročila na území EU, má být utracena
Kráva jménem Penka se zatoulala z bulharské farmy až do Srbska, načež byla jedním z tamních farmářů navrácena majiteli. Ze zvířete se však rázem stal „ilegální imigrant“, neboť Srbsko není členem EU a zúčastnění se vyhnuli řádné administrativě. Nevinný útěk tak krávu vyjde draze, podle bezpečnostních nařízení EU totiž bude muset být utracena, píše deník Daily Mail.
https://www.novinky.cz/koktejl/473995-b ... acena.html
Co cítíte, když střílíte teroristy?
Zpětný ráz.
http://www.eldiablo.webz.cz/
Takže se sejdeme v Šestce na Šedesát šestce zejtra ráno v šest. Zapamatuješ si to?
Můžeš mi to ještě šestkrát zvopakovat?
I šestiletý dítě by si to pamatovalo.

Uživatelský avatar
petrp
Šéfredaktor
Příspěvky: 16227
Registrován: 31 led 2017, 18:04

Re: Obecná témata z EU

Příspěvek od petrp » 04 čer 2018, 21:33

Je to bordel, tvrdí europoslanec. Hlupáci z Evropského parlamentu schválili dvě rezoluce, které se vylučují. Je to doslova maso!
Polský libertariánsko-konzervativní europoslanec Dobromir Sośnierz upozornil ve svém vystoupení kolegy z Evropského parlamentu, že se jim během dvou týdnů podařilo schválit dvě rezoluce, které se vzájemně vylučují.O právě přijaté rezoluci prohlásil:

„V této rezoluci jsme přijali prohlášení, které říká: ‚... s vědomím, že konzumace nasycených tuků a červeného masa v unii značně překračuje doporučovanou míru výživových hodnot...‘ a tak dále.“

A pokračoval:

„Zatímco na minulém zasedání v Bruselu jste přijali něco opačného, jmenovitě: ‚Má se za to, že je třeba postavit se přesvědčení, že skopové maso je těžké na přípravu, a odvrátit tendenci vyhýbat se červenému masu.‘ Používáte z kontextu vytržené údaje, vyjadřujete se k tématům, které neznáte, nevíte, o čem hlasujete, a děláte z unijního práva bordel. Co to vůbec je?! Přijmete dva odporující si zákony během dvou týdnů!“

https://www.freeglobe.cz/Articles/25717 ... ideo-.aspx

Propaganda z lidí idioty nedělá, propaganda je na idioty cílená. G. B. Shaw
Smrt neničí, činí jen neviditelným. indické přísloví
Hora ruit, respice finem...

Odpovědět