Německo

Odpovědět
Uživatelský avatar
Svarboj
Senior redaktor
Příspěvky: 3860
Registrován: 24 úno 2017, 17:09

Re: Německo

Příspěvek od Svarboj » 24 bře 2019, 15:26

Azylové právo drhne, Afričané migrují kvůli přelidnění, zuří německý soudce

Německá ani evropská azylová legislativa nefunguje. Úřady nespolupracují, řízení se vlečou a jejich závěry včetně deportací nejsou vykonávány. Afričané navíc neutíkají před útlakem, ale kvůli přelidnění. Řekl to Andreas Heusch, předseda správního soudu v Düsseldorfu, který je druhým největším v Německu.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... nicni_luka
Quae volumus, credimus libenter. – „Co si přejeme, tomu ochotně věříme.“

Uživatelský avatar
El Diablo
Senior redaktor
Příspěvky: 3950
Registrován: 07 úno 2017, 18:56

Re: Německo

Příspěvek od El Diablo » 24 bře 2019, 19:34

AfD zakládá skupinu pro migranty. Členové musejí však být proti islamizaci
24. března 2019 18:15
Skupina politiků ze strany Alternativa pro Německo (AfD) se rozhodla získat podporu skupiny obyvatel, u které se jí zatím nepodařilo zabodovat. AfD chce totiž oslovit voliče z řad migrantů a lidí s přistěhovaleckými kořeny. Sdružení s názvem „Noví Němci“ představila krajně pravicová strana o víkendu v Berlíně.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... anicni_dtt
Co cítíte, když střílíte teroristy?
Zpětný ráz.
http://www.eldiablo.webz.cz/
Takže se sejdeme v Šestce na Šedesát šestce zejtra ráno v šest. Zapamatuješ si to?
Můžeš mi to ještě šestkrát zvopakovat?
I šestiletý dítě by si to pamatovalo.

homer
Sponzor fóra
Příspěvky: 9849
Registrován: 07 úno 2017, 21:47

Re: Německo

Příspěvek od homer » 28 bře 2019, 08:16

Povolení k nošení zbraně pro sebeobranu se v Německu stala pro běžné občany nedostupnými (má je jen 1.951 osob), organizace na pomoc obětem trestné činnosti lidem doporučují nevyprovokovávat pachatele snahou o sebeobranu a policie navrhuje úplný zákaz pepřových sprejů.
Když ale kosa udeří na kámen, místní právo přece jen funguje. Mohl se o tom přesvědčit původem turecký drogový dealer. Ten byl nyní osvobozen v procesu, jehož předmětem bylo posouzení situace, kdy na ulici vystřílel celý zásobník své pistole během přestřelky s jiným dealerem. Přitom postřelil jak protivníka, tak i náhodného kolemjdoucího
Obviněný 35letý Turek se 13. března 2018 nacházel na ulici před restaurací, když na něj zahájil střelbu 36letý muž, kterého měl obviněný dříve fyzicky napadnout. Obviněný nezaváhal, tasil svou nelegální pistoli a během okamžiku směrem k útočníkovi vyprázdnil zásobník.
Státní zastupitelství za toto jednání požadovalo udělení trestu v délce 9 let odnětí svobody za pokus o vraždu, obecné ohrožení a nedovolené ozbrojování. Mělo za to, že vystřelení 14 nábojů na ulici a postřelení útočníka i dalšího náhodného kolemjdoucího představuje pokus o vraždu.
Soud se s takovým hodnocením neztotožnil, jednání obviněného shledal za přiměřenou sebeobranu a osvobodil jej.
Řízení bude dále pokračovat ve věci nedovoleného ozbrojování.
https://zbrojnice.com/2019/03/28/hambur ... beobranou/

Uživatelský avatar
petrp
Šéfredaktor
Příspěvky: 16237
Registrován: 31 led 2017, 18:04

Re: Německo

Příspěvek od petrp » 29 bře 2019, 21:36

Americký velvyslanec je Němcům trnem v oku. Vrcholní politici volají po jeho vypovězení
Vrcholní politici se postupně staví za odchod amerického velvyslance Richarda Grenella z Německa. Po místopředsedovi Spolkového sněmu a liberální Svobodné demokratické strany (FDP) Wolfgangu Kubickim se pro Grenellův odchod vyslovil i lídr opoziční Levice Gregor Gysi. Jeho strana hodlá příslušné usnesení předložit parlamentu.

„Když americký diplomat vystupuje jako vysoký komisař okupační mocnosti, musí poznat, že naše tolerance má své meze,“ prohlásil minulý týden v reakci na další z Grenellových výroků místopředseda parlamentu Kubicki, podle něhož si Německo z důvodu sebeúcty nemůže nechat takové chování líbit.

https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/2773 ... vypovezeni
Propaganda z lidí idioty nedělá, propaganda je na idioty cílená. G. B. Shaw
Smrt neničí, činí jen neviditelným. indické přísloví
Hora ruit, respice finem...

Uživatelský avatar
petrp
Šéfredaktor
Příspěvky: 16237
Registrován: 31 led 2017, 18:04

Re: Německo

Příspěvek od petrp » 30 bře 2019, 09:57

V Německu se po hlasování o brexitu píše o tragédii a ostudě
O katastrofě, tragédii, ostudě nebo politickém diletantismu a vyčerpání demokracie píší německá média poté, co britský parlament v pátek už potřetí odmítl dohodu o vystoupení Británie z Evropské unie. Komentátoři jsou přesvědčeni o tom, že se výrazně přiblížila možnost brexitu bez dohody, stále ale vidí i jiné varianty řešení.

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/v-nem ... de/1739223
Propaganda z lidí idioty nedělá, propaganda je na idioty cílená. G. B. Shaw
Smrt neničí, činí jen neviditelným. indické přísloví
Hora ruit, respice finem...

QVAK
Redaktor - závislák :-)
Příspěvky: 11612
Registrován: 07 úno 2017, 16:20

Re: Německo

Příspěvek od QVAK » 04 dub 2019, 12:53

Říkejte už konečně pravdu. Šéf policejních odborů zmrazil celé Německo zdrcujícím projevem o imigrantech

Šéf německých policejních odborů Rainer Wendt se na setkání pořádaném nadací Konrad Adenauer Stiftung neobvykle otevřeně vyjádřil na adresu uprchlíků a jimi páchané kriminality. Podle Wendta Německo v oblasti integrace naprosto selhalo.

„Německo není schopno se vypořádat se ztrátou kontroly nad svými hranicemi. Identifikace nově příchozích migrantů vůbec nefunguje. O stovkách tisíc z nich nemáme žádné relevantní informace. Doba romantického líčení nereálné situace je pryč. Čelíme tvrdé realitě,“ uvedl Wendt.
Wendt dále upozornil na tristní situaci v Berlíně, kde již více než třicet let vládne kriminálnímu podsvětí přibližně dvacet rozvětvených arabských rodin, jejichž počet příslušníků čítá asi tisíc lidí. „Už tři desítky let obchodují s drogami, podílejí se na organizovaném zločinu, páchají vraždy ze cti a uplatňují dětské sňatky. V některých částech města mají svá vlastní pravidla v oblasti fungování silničního provozu a žijí podle vlastních zákonů i v jiných oblastech života.“
„Mnozí z nově příchozích nemají zájem se jakkoli integrovat, ale připojí se k těmto gangům. A tento problém se zdaleka netýká jen Berlína. V Düsseldorfu mají problém se zločinci ze zemí severní Afriky, kteří sem přišli dávno před rokem 2015. Tamější úřady evidují 2244 pachatelů, které nebyly schopny odsoudit ani deportovat. „Ženy jsou kvůli působení islamistů odsunovány z veřejného prostoru. Stále méně se jich účastní různých festivalů a veřejných událostí. To je důkazem postupné ztráty svobody, což přece nemůžeme akceptovat.

https://ac24.cz/-/rikejte-uz-konecne-pr ... direct=%2F

Uživatelský avatar
petrp
Šéfredaktor
Příspěvky: 16237
Registrován: 31 led 2017, 18:04

Re: Německo

Příspěvek od petrp » 05 dub 2019, 14:32

Prasnice kojící Židy. Německý soud se zabývá antisemitským reliéfem na středověkém kostele :blbec:
Neobvyklou stížností na antisemitismus se musí zabývat soud v německé spolkové zemi Sasko-Anhaltsko. Žalobu na církevní obec ve Wittenbergu podal muž, jemuž se nelíbí část gotické výzdoby místního kostela. Zobrazuje totiž Židy v obscénním kontaktu s prasetem. Stěžovatel proto žádá, aby byl kamenný reliéf z památky UNESCO odstraněn, informoval server Spiegel Online.

https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/fre ... 051357_gak
Propaganda z lidí idioty nedělá, propaganda je na idioty cílená. G. B. Shaw
Smrt neničí, činí jen neviditelným. indické přísloví
Hora ruit, respice finem...

homer
Sponzor fóra
Příspěvky: 9849
Registrován: 07 úno 2017, 21:47

Re: Německo

Příspěvek od homer » 07 dub 2019, 15:24

Soukromá škola odmítla dítě člena AfD, podle úřadu nejde o diskriminaci
Soukromá berlínská základní škola se nedopustila diskriminace, když nepřijala dceru politika protiimigrační strany Alternativa pro Německo (AfD). Tvrdí to školská správa, se kterou ale nesouhlasí nejen AfD, ale ani další strany a předseda svazu učitelů.
Waldorfská škola ve čtvrti Treptow loni nezapsala dceru nejmenovaného politika, který zastupuje AfD v berlínském parlamentu. Dívka přitom chodila do přidružené waldorfské mateřské školky, jejíž žactvo je obvykle upřednostňováno při výběru do vyšších stupňů waldorfských vzdělávacích zařízení.
Případ přezkoumala školská správa, podle které mají soukromé školy právo zohlednit při výběru žáků i politické smýšlení jejich rodičů. Správa v tom nevidí rozpor se zákazem diskriminace, který je obsažen ve školském zákoně i všeobecném zákoně o rovném zacházení.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... nicni_luka

QVAK
Redaktor - závislák :-)
Příspěvky: 11612
Registrován: 07 úno 2017, 16:20

Re: Německo

Příspěvek od QVAK » 09 dub 2019, 16:45

Migranti žijící v Německu loni poslali do svých domovů miliardy

V Německu žijící (nedefinovaní)migranti poslali v minulém roce do svých domovských zemí 5,1 miliardy eur (asi 133 miliard korun), což je rekordní suma. Napsal to server Wirtschaftswoche s odvoláním na informace Německé spolkové banky.
Světová banka a německá spolková vláda považují tyto soukromé peněžní převody za motor rozvoje tamějších ekonomik. Na rozdíl od rozvojové pomoci plynou tyto peníze přímo občanům, což zvyšuje kupní sílu a spotřebu obyvatelstva.
Z této situace těží také finanční instituce. Ze zprávy vyplývá, že migranti zaplatí poplatky za převody v průměrné výši asi sedmi procent.

https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... iardy.html

Pepe Razzi
Samostatný redaktor
Příspěvky: 1241
Registrován: 16 úno 2017, 19:08

Re: Německo

Příspěvek od Pepe Razzi » 10 dub 2019, 20:12

Zelení v Donauwörthu si přejí "smrt německého bílého muže" (plakát vpravo)

Donauwörth - donedávna poklidné městečko, od té doby, co tam mají tábor s cca 300 převážně Afričany, kteří nemají nárok na azyl, je tam často veselo. Sjíždí se policie z celého okolí, protože městu stačil ještě před 2 roky malý počet policistů
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 357&type=3

Uživatelský avatar
Svarboj
Senior redaktor
Příspěvky: 3860
Registrován: 24 úno 2017, 17:09

Re: Německo

Příspěvek od Svarboj » 11 dub 2019, 11:47

Následujte německý příklad, vyzvali Američané evropské země v otázce 5G sítí

Spojené státy chtějí, aby vlády následovaly Německo a přijaly přísnější bezpečnostní standardy pro výstavbu sítí 5G. Prohlásil to podle agentury Reuters představitel amerického ministerstva zahraničí Robert Strayer, který má na starost otázky kybernetické bezpečnosti komunikací a informační politiky. Washington podle něj německý krok uvítal.

https://www.novinky.cz/internet-a-pc/mo ... -siti.html
Quae volumus, credimus libenter. – „Co si přejeme, tomu ochotně věříme.“

Pepe Razzi
Samostatný redaktor
Příspěvky: 1241
Registrován: 16 úno 2017, 19:08

Re: Německo

Příspěvek od Pepe Razzi » 11 dub 2019, 16:53

Pepe Razzi píše:
10 dub 2019, 20:12
Zelení v Donauwörthu si přejí "smrt německého bílého muže" (plakát vpravo)
podle dpa-faktencheck mel byt plakat nekym umyslne nalepeny na sklo a vyfoceny
https://www.presseportal.de/pm/133833/4243366

Uživatelský avatar
martanus
Redaktor - závislák :-)
Příspěvky: 14398
Registrován: 01 úno 2017, 10:16

Re: Německo

Příspěvek od martanus » 12 dub 2019, 14:27

Školy v německých sociálních ohniscích. Z 370 dětí má jediná žákyně němčinu jako rodný jazyk :shock: :shock:
Odhaduje se, že v Berlíně žije každé třetí školou povinné dítě v chudobě. V případě žáků školy Jense Nydahla to platí dokonce minimálně o dvou třetinách tamních žáků. Sedmdesát z celkového počtu 370 dětí potřebuje mimořádnou podporu. Mají problémy se soustředěním, u některých se zdá být už teď vysoce pravděpodobné, že opustí základní školu, aniž by uměly číst a psát. Přesto ale pro řadu z nich představuje několikahodinový pobyt ve škole příjemné zpestření. Jinak by totiž sotva kdy opustily šedé obytné bloky, v nichž bydlí. Na učitele to pak ale často klade nároky zajistit dětem to, co jim mělo být dáno od jejich rodičů.
Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/skoly-v-nem ... ranici_zdp
Nikdy není pozdě udělat správnou věc.
Albert Einstein: „Logika tě dostane z bodu A do bodu B. Představivost tě dostane všude.“
Konfucius: " Můžete obětovat vojsko, hospodářství či blahobyt, ale nesmíte obětovat zdravý rozum!"

Uživatelský avatar
El Diablo
Senior redaktor
Příspěvky: 3950
Registrován: 07 úno 2017, 18:56

Re: Německo

Příspěvek od El Diablo » 12 dub 2019, 21:06


K útoku na kancelář AfD v Sasku byla použita kulová puma koupená v ČR
Trojice mužů, která je podezřelá z lednového útoku na kancelář protiimigrační strany Alternativa pro Německo (AfD) v saském Döbelnu, použila kulovou pumu koupenou v České republice. Státní zastupitelství v Chemnitzu proti nim v souvislosti s tímto činem vzneslo žalobu, informovala v pátek agentura DPA.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... anicni_pmk
Co cítíte, když střílíte teroristy?
Zpětný ráz.
http://www.eldiablo.webz.cz/
Takže se sejdeme v Šestce na Šedesát šestce zejtra ráno v šest. Zapamatuješ si to?
Můžeš mi to ještě šestkrát zvopakovat?
I šestiletý dítě by si to pamatovalo.

Pepe Razzi
Samostatný redaktor
Příspěvky: 1241
Registrován: 16 úno 2017, 19:08

Re: Německo

Příspěvek od Pepe Razzi » 16 dub 2019, 01:50

Exkluzivní vyšetřování Jenan Moussa.

Příběh Omaimy Abdi, německé vdovy po bojovníkovi ISIS, která se vrátila do Hamburku a nyní žije, jako by se nikdy nic nestalo.

Jenan Moussa se dostal k obsahu ztraceného telefonu s tisíci obrázky, které ukazují, kde Abdi nosí zbraň, dává ji do rukou svým dětem a jak si bere džihádistu Deso Dogga.

Více ve videu:

Pepe Razzi
Samostatný redaktor
Příspěvky: 1241
Registrován: 16 úno 2017, 19:08

Re: Německo

Příspěvek od Pepe Razzi » 18 dub 2019, 19:57

V Essenu nĕkdo v noci zapálil 3 automobily patřící AfD

https://rp-online.de/nrw/panorama/essen ... d-38189915

Uživatelský avatar
Polite
Redaktor - závislák :-)
Příspěvky: 6448
Registrován: 07 úno 2017, 21:48

Re: Německo

Příspěvek od Polite » 21 dub 2019, 00:14

IFO institut Mnichov spocital ekologicku stopu diesel auta a elektroauta .,.diesle su ze vraj eko oproti elektru...
(aj s nejakymi cislami)
http://brusselstimes.com/business/techn ... tudy-shows
(Tu sa da rozbor stiahnut komplet v pdf)
http://www.cesifo-group.de/ifoHome/pres ... autos.html
Chcel by som byť Stalinom. Nie preto aby som bol ako on. Ale preto, aby som vedel, či mohol konať inak...

senil
Redaktor
Příspěvky: 127
Registrován: 20 pro 2017, 08:10

Re: Německo

Příspěvek od senil » 23 dub 2019, 09:40

Bohužel v Německu zatím chybí vůle řešit nějak tyto problémy spůsobené migrací. Bude muset být mnohem hůř, aby pak mohlo být lépe.
https://www.epshark.cz/clanek/1951/neex ... -odsunovat

Uživatelský avatar
Svarboj
Senior redaktor
Příspěvky: 3860
Registrován: 24 úno 2017, 17:09

Re: Německo

Příspěvek od Svarboj » 23 dub 2019, 20:23

Němečtí křesťané ztrácejí víru v Boha. Neexistuje podle čtvrtiny katolíků a třetiny protestantů

Berlín Stále více německých křesťanů už nevěří v Boha. Mezi katolíky jich o jeho existenci není přesvědčena čtvrtina, mezi protestanty dokonce třetina. Skeptičtí jsou Němci podle průzkumu veřejného mínění pro magazín Der Spiegel i k dalším základům církevního učení.

https://www.lidovky.cz/svet/pruzkum-sta ... ranici_ele
Quae volumus, credimus libenter. – „Co si přejeme, tomu ochotně věříme.“

Pepe Razzi
Samostatný redaktor
Příspěvky: 1241
Registrován: 16 úno 2017, 19:08

Re: Německo

Příspěvek od Pepe Razzi » 23 dub 2019, 21:50

Nová doba přináší nové výzvy
Jenom v Berlíně v roce 2017 bylo 2737 napadení nožem. V Sasku bylo v roce 2014 970 napadení nožem a v roce 2017 již 1200 útoků nožem. Není žádná celostátní statistika. Takže počet bude pravděpodobně větší.
Ve známém německém časopise pro ženy ILLU se objevil článek o tom, jak ošetřit zranění po napadení nožem / pobodání.
POZOR! Hlavně prý nemáme ten nůž vyndávat z rány. Zavolat lékaře.
Pakliže máte sterilní rukavice, navlékněte si je. To nám radí v tomto ženském časopise.
D4vl-nhXsAAJnof.jpg

Odpovědět