A teď, co skutečně zaznělo v tom interview:
LS: Ne, myslím veřejně. Nikdy o něm nic neříkáte …Lesley Stahl: No, I mean publicly. You never say anything harsh about him--
President Donald Trump: Excuse me.
Lesley Stahl: --publicly.
President Donald Trump: I didn't? I'm the one that gave Ukraine offensive weapons and tank killers. Obama didn't. You know what he sent? He sent pillows and blankets. I'm the one-- and he's the one that gave away a part of Ukraine where Russia now has this--
Lesley Stahl: Well, I mean him personally Vladimir Putin--
President Donald Trump: I think I'm very tough with him personally. I had a meeting with him. The two of us. It was a very tough meeting and it was a very good meeting.
Lesley Stahl: Do you agree that Vladimir Putin is involved in assassinations? In poisonings?
President Donald Trump: Probably he is, yeah. Probably. I mean, I don't--
Lesley Stahl: Probably?
President Donald Trump: But I rely on them, it's not in our country.
Lesley Stahl: Why not-- they shouldn't do it. This is a terrible thing.
President Donald Trump: Of course they shouldn't do it-
Lesley Stahl: Instead do you believe--
President Donald Trump: That's your (UNINTEL)--
DT: Promiňte?
LS: … veřejně.
DT: Ne? Já jsem ten, který dal Ukrajině útočné zbraně a zabijáky tanků. Obama to neudělal. Víte co poslal? Poslal polštáře a přikrývky. Já jsem ten … a on je ten, který umožnil odtržení části Ukrajiny, kde má teď Rusko ty … (moderátorka mu skočila do řeči, aby nemohl doříci myšlenku)
LS: Dobře, ale já myslím jeho, osobně Vladimíra Putina.
DT: Myslím, že jsem na něj osobně velmi tvrdý. Měl jsem s ním setkání. Jen my dva. Bylo to velmi tvrdé jednání, a bylo to velmi dobré jednání.
A teď přišlo to, co Jára Cimmerman nazývá ŠRAPNEL !!! - úder zcela mimo dosavadní osu rozhovoru, který má druhou stranu rozhodit, protože to nečeká.
LS: Souhlasíte s tím, že Vladimír Putin je odpovědný za ty vraždy? Za ty otravy?
DT (evidentně zaskočený, blábolí): Pravděpodobně je, jo. Pravděpodobně. Chci říct, já ne … (moderátorka mu skočila do řeči, aby nemohl doříci myšlenku)
LS: PRAVDĚPODOBNĚ ?
DT: Ale spoléhám na ně, to není v naší zemi. (asi myslí Brity)
LS: Proč ne … by nemohli udělat. Tyhle hrozné věci …
DT: Jasně že to nemohli udělat …
LS: Přestože věříte …
DT: Ale to je vaše (nesrozumitelné) ……. a moderátorka hned přeskočí na údajné "ovlivňování voleb" Rusy, aby to Trump nemohl vysvětlit.
Tedy nic jiného než TVRDÁ manipulace ze strany moderátorky a následné zkreslení nekonzistentního vyjádření evidentně zaskočeného Trumpa. Moravec se ještě má co učit

Kdo nevěří, zde je interview včetně přepisu.
https://www.cbsnews.com/news/donald-tru ... 018-10-14/